پروژه کارشناسی

اطلاعیه پروژه کارشناسی (راهنمای دریافت نمره و تمدید پروژه)

۰۲ اسفند ۱۴۰۲ | ۰۹:۱۲ کد : ۴۴۰ اطلاعیه مهم
تعداد بازدید:۷۰
قابل توجه دانشجویان کارشناسی دانشکده مهندسی برق که درس پروژه کارشناسی را اخذ کرده اند.

قابل توجه دانشجویان کارشناسی دانشکده مهندسی برق که درس پروژه کارشناسی را اخذ کرده اند:

• فرم های تعریف پروژه را پس از تکمیل توسط دانشجو و استاد راهنما به دفتر دانشکده تحویل دهید.
  • برای تحویل فایل های پروژه خود به مسئول کمیته پروژه، به ترتیب مراحل زیر را طی نمایید:

1) اخذ نمره از استاد راهنمای درس پروژه و ثبت نمره توسط ایشان در فرم ارزیابی مربوطه

2) ارسال موارد زیر به آدری eebsprojects@gmail.com

• نام و نام خانوادگی
  • شماره دانشجویی
  • عنوان پروژه
  • استاد راهنما
  • ضمیمه کردن فایل های WORD و PDF

3) دریافت پاسخ مسئول کمیته پروژه از طریق ایمیل و مراحعه حضوری در تاریخ ذکر شده در متن ایمیل (از مراجعه بدون هماهنگی و بدون طی مراحل بالا خودداری فرمایید)

• برای تمدید پروژه نیز پس از تکمیل فرم تمدید پروژه توسط دانشجو و استاد راهنما، از طریق ایمیل معرفی شده درخواست خود را مطرح نمایید تا زمان مراجعه حضوری در پاسخ به ایمیل شما، تعیین و به اطلاع شما رسانده شود.

با تشکر

مسئول کمیته پروژه دانشکده